27/09/20

Training Somatics voor particulieren

Thuiskomen in jezelf

Zen Somatics
Hoe prettig zou het zijn als je op de juiste zender afgestemd bent. Een zender die je altijd op de hoogte houdt van hoe het met je gaat. Op ieder moment het actuele 'weerbericht' over jezelf. Deze zender is je lichaam. Contact met de subtiele signalen van je lichaam is van levensbelang om gezond en met de juiste richting door het leven te gaan. Afstemmen op deze zender en de signalen horen en daar het juiste antwoord op geven is van levensbelang voor elk mens.  ZEN&Somatics 1: Spanning, stress en Burn-out te lijf. ZEN somatics  leert je weer afstemmen op je lichaam als unieke zender met altijd en overal jouw weerbericht. Voorbij alle eisen, verwachtingen, en normen van je omgeving is die stilte en de lichaamstaal nog steeds te horen. Herstel je aandacht voor de stilte en luister naar de taal van je lichaam. Het vanuit stilte waarnemen en vertrouwen op die taal is het doel van Zen&Somatics. In deze cursus worden je verschillende (actieve) meditatietechnieken geleerd en een veelvoud van oefeningen om meer bewust in je lichaam te kunnen zijn, je systeem te ontladen en meer te openen voor de doorstroom van levensenergie.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die:
• los wil komen van de alledaagse stress en druk.
• uitgevallen is door ziekte of overspannenheid.
• ziet dat hij of zij zelf wil veranderen.
• zichzelf beter wil leren kennen en bewuster wil gaan leven.
• nieuwsgierig is naar meditatie.
• al meditatie doet en iets nieuws wil proberen.
• zijn energie wil verhogen en meer voor zichzelf wil gaan gebruiken.
• een nieuwe weg in zijn leven zoekt met meer zingeving.
• mensen wil ontmoeten die ook in meditatie zijn geïnteresseerd.


Dance Somatics
Wat is het toch heerlijk om even lekker uit je dak te gaan op muziek. Lekker bewegen, trillen, schommelen, rollen, gek doen en spelen zoals een jong kind dat doet. Geen moeilijke pasjes en bewegingen maar gewoon de stroom van je lichaam volgen. Niemand die het gek vindt of op je let, we gaan met z’n allen helemaal los. Dans somatics is voor mensen die niet te veel moeilijke dingen willen, maar zich gewoon even willen verliezen in alles wat zich aandoet en er op dat moment is. En daarna is het stil, komt de ontspanning, ga je naar die plek diep van binnen waar alles goed is, vredig en stil en voel je je verbonden op een dieper niveau. Met jezelf, het leven, met alles. Niets meer en niets minder.

Dans somatics wordt op verschillende dagen door de maand heen gegeven. Kijk op de agenda wanneer de volgende Dance Somatics is.

Voor data en tijd zie de agenda Bel gerust voor nadere informatie: Sander Schouten 0626498499

Trainingsweek
"Thuiskomen in je Zelf"
Een transformerende week

Druk op de link voor meer info