Integratieve samenwerking

Een netwerk van bevlogen professionals

Prosomatics werkt samen op vele vlakken. Waar het gaat om de behandeling, cursussen, trainingen geven, de zorg om kinderen, waar het gaat om contact met betrokken instellingen of samenwerking in de ruimste zin van het woord. Integratieve zorg betekent het beste van de alternatieve en complementaire zorg te combineren inclusief de klassieke geneeskunde.  Dit betekend dat we je meerdere vormen kunnen aanbieden toegesneden op jouw proces, op maat gesneden zorg dus.
In het werken naar verbondenheid jaartraject is dit volledig geïntegreerd en werk je, naast het psychologische en lichaams gerichte herstel, ook aan je overtuigingen, het systeem waarin je verblijft,  je leefstijl of dieet, etc. Zo kun je met verschillende therapeuten, trainers, begeleiders en vakspecialisten te maken krijgen die allemaal op hun beurt bijdragen aan jouw proces. Zo vormen we allemaal een tandwiel in het rad van jouw herstel en welbevinden.

Hieronder vindt je een overzicht van samenwerkingspartners aan.

Caroline Schaay

Praktijk: Rediscover yourself

Caroline is een vaste kracht binnen Pro Somatics en geeft mede vorm aan het werken naar verbondenheid traject, de trainingen en deelbehandelingen. Haar vrouwelijke inbreng brengt balans en samen vormen wij een sterk team. Ze stelt zich graag zelf nader voor:

Ik ben Caroline Schaay de partner van Sander Schouten. Ik heb een eigen praktijk in Amsterdam en werk samen met Sander onder de naam Schaay en Schouten. Hiermee verbinden we onze individuele kwaliteiten om samen levensveranderende behandelingen en trainingen te geven. Ik heb in de afgelopen 30 jaar veel verschillende life-coaching, natuurgeneeskundige en therapeutische opleidingen genoten. Zo ben ik gecertificeerd Heart & Soul Healing practitioner, Jassentechniek-therapeut en trainer. Verder ben ik door Byron Katie opgeleid tot “The Work” facilitator en ben ik onlangs door Scot Kiloby gecertificeerd als Inquiries Facilitator.
Ik wordt erg enthousiast van het werken met mensen en samen met Sander maken we er elke keer een fantastische ervaring van.

Caroline Schaay

Schaay en Schouten

Al meer dan zeven jaar geven wij samen levensveranderende trainingen. Samen halen wij het beste uit elkaar en verenigen we onze krachten om mensen te ondersteunen in de processen die zij doorgaan. Met heel onze ziel en passie doen wij zo ons werk om weer het beste uit jou te halen. Ze noemen ons wel eens “the good cop and the bad cop” en vullen elkaar in het groepswerk fantastisch aan. Zo weten we elke keer weer een magisch klimaat neer te zetten waarin wonderen kunnen gebeuren.

Schaay en Schouten training

Ralph Reniers

Assistent trainer en professioneel fotograaf

Ralph is professioneel fotograaf en zorgt al jaren voor prachtige foto’s van de trainingsweek en vele van de foto’s op deze site zijn door hem gemaakt. Als interieur fotograaf verdient hij zijn geld en weet hij alles van huis tot hotel prachtig op de plaat vast te leggen.

Ralph is al jaren onze vaste assistent. Vanuit zijn achtergrond als hotelmanager zorgt hij altijd dat de zaken voor de deelnemers perfect in orde zijn en vult hij het team aan met zijn fijne rustige aanwezigheid, maar soms ook heerlijk prikkelende opmerkingen. Een vaste waarde in ons team waar we erg blij mee zijn!

.

Ralph Reniers

Liesbeth Pauwels

Assistent, yoga docent, Golf movement expert

Liesbeth is Yoga docent en Golf movement expert. Zij heeft zich gespecialiseerd in de bewegingsleer rond de Golfsport en helpt golfers zo naar een hoger niveau.
Liesbeth is een van onze assistenten tijdens de trainingen en naast haar heerlijk sprankelende aanwezigheid verzorgt zij fantastische yoga en warming up oefeningen.

Voor meer info over Liesbeth druk je op de link hieronder

.

LP Golfperformance

Jet Barendrecht

Slimpuls: hoog begaafdheid consultancy

Jet Barendrecht is met haar bureau Slimpuls (sinds 2002) gespecialiseerd in de begeleiding van hoog begaafde kinderen die vastlopen in hun (school) ontwikkeling. Vaak zit daar een “school trauma” of een serie van vervelende gebeurtenissen, zoals pesten, aan vast. Ik werk samen met Slimpuls in korte trajecten om kinderen en het gezin eromheen uit hun “dip” te halen, zodat zij geholpen worden in hun ontwikkeling.

Slimpuls  ontwikkelde een originele benadering van hoogbegaafdheid. Samenwerking tussen alle betrokken partijen is essentieel voor ons. Wij zijn gezinsbegeleiders die ouders ondersteunen en schoolbegeleiders die leerkrachten helpen om passend onderwijs aan hun hoogbegaafde leerlingen vorm te geven. Steeds meer ouders volgen onze adviezen op omdat ze zien dat het werkt. Ze leren hun kinderen verantwoordelijk te zijn voor hun eigen gedrag en er komt rust binnen het gezin. De basis is het erkennen van de autonomie van het kind en daar adequaat mee omgaan. Ook steeds meer scholen nemen ons concept over. Daarmee realiseren zij binnen het klassenmanagement óók voor begaafde leerlingen passend onderwijs. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat, net als in het gezin, het kind eigenaarschap krijgt en dat leert op te pakken.
Aanmelding voor deze vorm van hulp loopt via Slimpuls.

Klik de link voor meer informatie over Slimpuls

Slimpuls

Irma Buch

IrmaBuchAHH – PGB beheer

Irma houdt zich bezig met de backoffice waar het gaat om het beheer van Persoons Gebonden Budgetten (PGB) en andere zakelijke bijkomsten. Als je een PGB hebt gekregen kun je deze door Irma laten beheren dat scheelt je administratie als je hoofd er niet naar staat. Irma staat je altijd kort en krachtig te woord en is zeer service gericht.
Voor meer info verwijs in naar haat Linkedin pagina.

Daarnaast is Irma een bijzonder artistiek bloemen fanaat en heeft zij zich gespecialiseerd in het maken en verhuren van kunstbloemen van de allerhoogste kwaliteit. Prachtige boeketten voor in huis of op kantoor, of als bijzonder cadeau.

BB Artflowers

Samen-Werken naar Verbondenheid